Genel

Gelenek Şeffaflıkla Buluşuyor: Vacheron Constantin Traditionnelle Tam Takvim Openface

Vacheron Constantin, Traditionnelle Complete Calendar’ın (2018’de Excellence Platine sürümü olarak piyasaya çıktı) yeni bir beyaz altın baskısını sonbaharda sundu. Şimdi, çok verimli 2021 çıkış yılını tamamlamak için tarihi Cenevre üretimi, bu modelin çoklu komplikasyonlarını yeni Traditionnelle Complete Calendar Openface’de muhteşem bir şekilde açıyor.

41 mm ölçülerinde hem 18k pembe altın hem de 18k beyaz altın kasaya sahip olan saat, gün, tarih ve aydan oluşan üçlü takvim unsurlarını ultra hassas bir ay evresi ile birleştirerek “tam takvimini” sergiliyor. avangard ajurlu safir kadran. Orijinal modelin Calibre 2460 QCL’yi temel alan yeni Kalibre 2460 QCL/2, kendisi Vacheron Constantin’in ilk otomatik kurmalı hareketinin bir evrimiydi – bir ana plaka ile modifiye edildi ve köprüler olağanüstü bir antrasit grisi NAC galvanik işleme ile tamamlandı. Ekranlara derinlik hissi.

Traditionnelle koleksiyonunun tüm tasarım kodları, kasanın ve kulakların kademeli, yuvarlak yapısı, oluklu kasa arkası ve zarif bir şekilde ince çerçeve ve çift yönlü Dauphine ibreleri ve altın çubuk saat imleri dahil olmak üzere her iki yeni saatte de mevcuttur. açık kadranın en üst seviyesi. Üzerinde merkezi bir elin tarihi gösterdiği gri opalin flanş, kullanıcının büyük açıklıklardan tarih ve gün disklerini görebileceği arduvaz grisi bir guilloche segmenti çerçeveler. Bu iki diski tamamlayan, yarı saydam safir bir maskenin arkasında parlayan ve küçülen foto-gerçekçi bir ay ile saat 6 konumundaki modelin ayırt edici özelliği olan ay evresi diskidir; bu gösterge, 122 yıl sonra yalnızca tek bir düzeltme gerektiren en yüksek hassasiyet için tasarlanmıştır.

Hem şeffaf kadranından hem de kasa arkasında yer alan safir gösterge penceresinden görülebilen otomatik üretim Calibre 2460 QCL/2 toplam 312 parçadan oluşuyor ve 40 saatlik güç rezervi ve saniye durdurma işlevi sunuyor. 28.800 vph’lik canlı bir frekansta çalışan esmer NAC ile işlenmiş parçaları, ana plakada dairesel damarlar, köprülerde pahlı kenarlar ve baştan sona côtes de Genève dahil olmak üzere İsviçre maisonunun ünlü yüksek saatçilik kaplamalarıyla tamamlanıyor.

Vacheron Constantin Traditionnelle Complete Calendar Openface, ton üzerine dikişli gri Mississippi timsah derisi kayış üzerinde teslim edilir ve kasayla aynı altından yapılmış, tanıdık yarı Malta haçı tasarımında hazırlanmış bir pim tokası ile bileğe sabitlenir. . Hem beyaz altın hem de pembe altın versiyonları 47.300 dolardan fiyatlandırılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir